sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Alkuheippa ja parin päivän räpellyksiä

Moikka moi. Täällä yksi, nyt kierrätykseen ja vanhaan tavaraan hullaantunut kolmen lapsen äiti. Kiinnostuksen kohteet vaihtelee, aina ei pysy itsekään perässä. Marraskuun loppua vietellään perheen kanssa ja pienimmät jo odottelee että pääsevät joulukalenterin kimppuun. Odottaa ei jaksais enää yhtään. Lumen puute vaivaa ja odotellaan josko sitä tännekin sataisi että lapset pääsisi ulos pulkkamäkeen ja alkaisi tuntua että joulukin on tulossa.
Aikaa on riittänyt nyt kirppareilla ja kierrätyksessä käymiseen ja sieltä raahasin Kotio kaikenlaista. Joululahjoja löysin ja pienellä remontilla niistä saa hienoja lahjoja pukinkonttiin.

Lahjatehdas siis käynnistynyt ja vessa saa toimia kuivatukseen. Nämä olleet puunvärisiä ja tuo pääkallo glitterhopeainen mutta sprayasin kaiken mustaksi. Kunham ovat kunnolla kuivuneet lisään kynttilät ja sellofanin ja teen sukulaisille paketit.
Myös pari tuolia koki muodonmuutoksen. Puutuolissa oli kangas jo kulahtanut ja likainen ja vanhasta villatakista oli jäänyt palanen jonka vetäisin kuumaliimalla istuimeen kiinni ja ruuvasin paikalleen. Musta jakkara jonka siis myös maalasin on alunperin ikean vihreä muovinen jakkara johon en ole oikein koskaan ollut tyytyväinen ja se on siksi seilannut vähän milloin missäkin.

Tälle tarjottimelle kävi huonosti kun olin unohtanut sen lieden päälle ja joku oli vettä keittäessään laittanut väärän levyn päälle. Paloi sitten toiselta puolelta mustaksi mutta onneksi maali auttoi tässäkin. Vähän pitää vielä korjailla kun jäi tummaa näkyviin. 

Tällaista tee-se-itse menoa tällä kertaa, 
tervetuloa ☺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti